Om Liaskjærshallen og leietakere

I Liaskjærshallen er det full aktivitet nesten hver eneste dag - året rundt. Se under for informasjon om kommende arrangement og våre leietakere.

Om Liaskjærshallen

Liaskjærshallen er en flerbrukshall med nytt flott vektrom, gruppetimer og stor innendørs hall til forskjellig ballspill. Du kan også leie den flotte hallen til ulike arrangement.

Idéen om å bygge en hall, fikk reder i Liegruppen, Peder O. Lie etter å ha opplevd hjerteinfarkt. Med et ønske om å etablere en møteplass for bygdene Ekerhovd, Lie og Liaskjeret, stod Liaskjærshallen ferdig like før jula 2008. I tillegg til å bidra til folkehelse gjennom eit variert treningstilbod, har Liaskjærshallen med sine 800 kvadratmeter blitt en arena for kulturarrangement med blant annet konserter, show og den årlige julemessen. I dag trekker treningstilbudet i Liaskjærshallen til seg medlemmer fra hele Bergensregionen. Les mer om historien bak Liaskjærshallen her.

Fremtidige aktiviteter

Julemarkedet er et årlig innslag i Liaskjærshallen. For oppdatert oversikt over alle kommende arrangement, vennligst besøk oss på Facebook eller Instragram.

Link til Facebook

Link til Instagram

Våre leietakere

Salong Mali As ligger i andre etasje i Liaskjærshallen. Liten og intim Salong med fokus på kunden. Marie Lie som driver Salongen har lang erfaring i frisørfaget.

Noen av tingene hun utfører i Salongen er klipp, farge, striper, foliestriper, farging/napping av bryn, lett fotbehandling og shellac blant annet.

Stikk innom for en prat, bestilling av time eller ring Marie Lie direkte på telefon 916 07 817.