Om Liaskjærshallen og leietakere

I Liaskjærshallen er det full aktivitet nesten hver eneste dag - året rundt. Se under for informasjon om kommende arrangement og våre leietakere.

Om Liaskjærshallen

Liaskjærshallen er en flerbrukshall med nytt flott vektrom, gruppetimer og stor innendørs hall til forskjellig ballspill. Du kan også leie den flotte hallen til ulike arrangement.

Idéen om å bygge en hall, fikk reder i Liegruppen, Peder O. Lie etter å ha opplevd hjerteinfarkt. Med et ønske om å etablere en møteplass for bygdene Ekerhovd, Lie og Liaskjeret, stod Liaskjærshallen ferdig like før jula 2008. I tillegg til å bidra til folkehelse gjennom eit variert treningstilbod, har Liaskjærshallen med sine 800 kvadratmeter blitt en arena for kulturarrangement med blant annet konserter, show og den årlige julemessen. I dag trekker treningstilbudet i Liaskjærshallen til seg medlemmer fra hele Bergensregionen. Les mer om historien bak Liaskjærshallen her.

Gjenåpning.

Generelle retningsliner
Vi ber  alle om å vaske å sprite hendene når du kjem og når du forlater Liaskjærshallen. Ta med eigne drikkeflasker og rikeleg med vatn til alle typar trening. Det er ikkje mogeleg å fylle private drikke flasker eller drikke frå springen i Liaskjershallen. Hald minst 1 meter avstand til andre, 2 meter ved spinning. Har du symtom på covid19 MÅ du helda deg heima. Er du lett forkjøla eller hoster må du også vera heime.

Vektrommet 

Alle treningsapparat på må spritast før og etter du brukar det slik at det er klart til neste person. Liaskjærshallen set ut spritflasker like utenfor vektrommet som dåke kan bruke til dette.
Minst 1 meter avstand til andre som trenar. Liaskjærshallen har ikkje handklær tilgjengeleg. 

Garderobar

Det er dessverre framleis ikkje lov å bruke dusjanlegget i hallen, alle må stilla klar i treningstøy når dåke kjem, og dusje heime etter trening. Toaletta er opne.

Spinning
Alle må sprite sin sykkel før og etter trening. Det skal vera 2 meter avstand mellom syklane under trening.

Våre leietakere

Salong Mali As ligger i andre etasje i Liaskjærshallen. Liten og intim Salong med fokus på kunden. Marie Lie som driver Salongen har lang erfaring i frisørfaget.

Noen av tingene hun utfører i Salongen er klipp, farge, striper, foliestriper, farging/napping av bryn, lett fotbehandling og shellac blant annet.

Stikk innom for en prat, bestilling av time eller ring Marie Lie direkte på telefon 916 07 817.